Skip to content

Administratief ondersteuner Taal in het Bedrijf

Woerden & Amsterdam, Utrecht, NederlandProjectplanner

Functieomschrijving

Word jij onze administratief ondersteuner bij Taal in het Bedrijf ?

Wat ga je doen


Als Administratief ondersteuner ben jij verantwoordelijk voor het secuur en tijdig afhandelen van de administratieve taken van verschillende projecten. Jij zorgt ervoor dat de verschillende administratieve taken die onderdeel uitmaken van het volledige administratietraject uitgevoerd worden. Het correct en tijdig vastleggen van gegevens rondom cursisten, cursussen en docenten in de benodigde systemen; Je werkt hierbij nauw samen met de Projectplanners en Projectcoördinatoren.


Wij zijn

Steeds meer organisaties willen gebruik maken van onze Nederlandse taalcursussen om hun werkenden op een hoger niveau te krijgen. Hierbij gaat het met name om anderstaligen. Je kan hierbij denken aan de grotere organisaties, zoals GOM, PostNL, IKEA, maar daarnaast zijn we ook erg actief bij leerwerkbedrijven en uitzendbureaus. Ons klantenbestand bestaat uit ruim 60 verschillende werkgevers waarbij wij per jaar duizenden mensen opleiden om hun Taal op de Werkvloer te verbeteren.


Vereisten

Jij neemt mee

Minimaal MBO niveau 3/4 werk- en denkniveau aangevuld met circa 2 jaar relevante werkervaring;

Beheerst kennis en vakkundigheid voor het uitvoeren van administratieve werkzaamheden

Je werkt je taken secuur en tijdig uit.

Kennis van en ervaring met geautomatiseerde systemen en programma’s (MS Office);

Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift. (Een taaltest kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure)

Eigen vervoer is noodzakelijk ivm de diverse locaties (Amsterdam & Woerden) waar je komt te werken

Mogelijkheid om hybride te werken na de inwerkperiode


Wij bieden

Een baan voor 32 – 40 uur per week.

Een functie bij een maatschappelijk relevante organisatie waarbij jij een verschil kunt maken.

Een marktconform salaris, 50% bijdrage aan je pensioenregeling, 25 vakantiedagen (fulltime).

Een prettige werksfeer met betrokken collega’s, waarin goede ideeën de ruimte krijgen.

Een flexibele en informele werkomgeving


Ben jij dit ?

Stuur me dan een korte introductie en je cv via het sollicitatieformulier. En wie weet, ontmoeten we elkaar.

Heb je eerst nog concrete vragen over deze functie, bel dan met onze recruiter Reni Eering op telefoonnummer 06-19479237.


Wij zijn.
TopTaal groep heeft een missie: mensen de kans en mogelijkheid bieden hun (taal)vaardigheden te ontwikkelen naar een hoger niveau van zelfstandigheid, waardoor ze beter kunnen meedoen in de samenleving. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. TopTaal is een erkend opleidingsinstituut voor de Nederlandse taal met een breed pakket aan taalcursussen op verschillende plaatsen in Nederland. Ons huiswerk instituut KNAP! Leren & Meer biedt verschillende soorten studiebegeleidingsdiensten.

Kwaliteit, keurmerken en erkenning

TopTaal staat voor maatwerk onderwijs van hoge kwaliteit. Om aan te tonen dat wij hoge kwaliteit leveren én borgen laten wij ons regelmatig toetsen door onafhankelijke externe kwaliteitsorganisaties en certificerende instellingen.

Blik op Werk is één van die onafhankelijke kwaliteitsorganisaties. TopTaal heeft het maximale aantal van vier sterren (uitmuntend) ontvangen.
TopTaal heeft ook het NRTO-keurmerk. We zijn getoetst door een externe certificerende instelling en voldoen aan de hoge kwaliteitseisen.
TopTaal heeft als een van de eerste particuliere opleiders in Nederland een crebo-erkenning ontvangen van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

TopTaal is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. In dit register staan opleiders en onderwijsinstellingen die voldoen aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstituten.

of