Skip to content

Docentencoördinator

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamHR

Functieomschrijving

Jij doet.

Als het professionele visitekaartje van TopTaal bouw je aan een succesvolle samenwerking met topdocenten in het NT1 en NT2 onderwijs.

Je bent verantwoordelijk voor de werving & selectie en de planning van deze docenten die samen met ons de missie willen aangaan om onze cursisten de Nederlandse taal te leren zodat ze deel kunnen nemen aan de maatschappij. Daarnaast zorg je ervoor dat al onze docenten beschikken over een VOG, de juiste certificaten en zorg je dat alle docenteninformatie compleet is in onze database.

Je werkt intensief samen met de projectplanners én de projectleiders op onze kantoorlocaties en maakt deel uit van team HR.

Jij bent.

 • Een communicatieve topper, die zorgvuldig en planmatig werkt.
 • Een coördinator ten voeten uit die klant- én oplossingsgericht te werk gaat.
 • Iemand die de doelgroep weet te vinden op de juiste kanalen.
 • Representatief, iemand die energiek en deskundig met professionals binnen en buiten de organisatie contacten legt.

Vereisten

Jij biedt.

 • Jouw MBO werk- en denkniveau (bijv. personeelsplanner / recruiter)
 • Jouw uitstekende communicatieve- en planningsvaardigheden.


Wij bieden.

 • Een functie die in eerste instantie voornamelijk gericht is op recruitment van docenten en waarin je zelf veel kunt vormgeven en onze ambitieuze koers mede tot een succes kunt maken.
 • Een baan voor 32-40 uur per week
 • Een functie bij een maatschappelijk relevante organisatie waarbij jij een verschil kunt maken.
 • Een goed salaris, 50% bijdrage aan je pensioenregeling, 100% bijdrage aan partnerpensioen, 25 vakantiedagen op fulltime basis.
 • Een dynamische en gezellige werksfeer met betrokken collega’s, waarin goede ideeën de ruimte krijgen.
 • Een flexibele en informele werkomgeving op een leuke plek in Amsterdam.


Kennismaken?

Is dit profiel op jouw lijf geschreven? Laat ons weten wie je bent. Solliciteer direct! Heb je eerst nog concrete vragen over deze functie, neem dan contact op met Marloes van Duijn of HR via telefoonnummer 088-3742000.


Wij zijn.

TopTaal groep heeft een missie: mensen de kans en mogelijkheid bieden hun (taal)vaardigheden te ontwikkelen naar een hoger niveau van zelfstandigheid, waardoor ze beter kunnen meedoen in de samenleving. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. TopTaal is een erkend opleidingsinstituut voor de Nederlandse taal met een breed pakket aan taalcursussen op verschillende plaatsen in Nederland. Ons huiswerk instituut KNAP! Leren & Meer biedt verschillende soorten studiebegeleidingsdiensten.


Kwaliteit, keurmerken en erkenning

TopTaal staat voor maatwerk onderwijs van hoge kwaliteit. Om aan te tonen dat wij hoge kwaliteit leveren én borgen laten wij ons regelmatig toetsen door onafhankelijke externe kwaliteitsorganisaties en certificerende instellingen. Blik op Werk is één van die onafhankelijke kwaliteitsorganisaties. 

TopTaal heeft het maximale aantal van vier sterren (uitmuntend) ontvangen. TopTaal heeft ook het NRTO-keurmerk. We zijn getoetst door een externe certificerende instelling en voldoen aan de hoge kwaliteitseisen. TopTaal heeft als een van de eerste particuliere opleiders in Nederland een crebo-erkenning ontvangen van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. TopTaal is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. In dit register staan opleiders en onderwijsinstellingen die voldoen aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstituten.

of