Skip to content

Facilitair Medewerker

Amsterdam, Ede, Doetinchem en Rotterdam, Noord-Holland, NederlandFacilitair

Functieomschrijving


TopTaal heeft een groeiend aantal leslocaties in Nederland, de leslocaties vormen de visitekaartjes van TopTaal en we zijn op zoek naar een nieuwe collega als Facilitair Medewerker die het leuk vindt om verantwoordelijk te zijn voor de facilitaire voorzieningen op onze leslocatie(s). 


Jij doet.

Als facilitair medewerker ben jij verantwoordelijk voor de representatieve uitstraling van de verschillende leslocaties. Je bent verantwoordelijk voor de logistiek zodat iedere locatie voorzien blijft van lesmateriaal, kantoorvoorraad en catering voorraad. Kortom, jji zorgt er voor dat alles aanwezig is op de locaties voor gebruik.


Als facilitair medewerker ben jij in een van deze drie regio’s werkzaam:

 • De regio Ede, -Doetinchem en Apeldoorn
 • De regio Rotterdam – Utrecht
 • De regio Groot Amsterdam – Haarlem

Vereisten

Jij bent.

Jij bent proactief, zelfstandig, netjes, flexibel en toch accuraat. Jij bent communicatief vaardig en weet van aanpakken.

Jij biedt.

 • Jouw professionele uitstraling.
 • Jouw belangstelling voor taalonderwijs en/of de doelgroep anderstalige volwassenen.
 • In het bezit van een rijbewijs.

Wij bieden

 • Een baan voor 32-40 uur per week.
 • Een functie bij een maatschappelijk relevante organisatie waarbij jij een verschil kunt maken.
 • Een goed salaris, 50% bijdrage aan je pensioenregeling, 25 vakantiedagen (fulltime).
 • Een dynamische en gezellige werksfeer met betrokken collega’s, waarin goede ideeën de ruimte krijgen.
 • Een flexibele en informele werksfeer!

Enthousiast geworden?

Is dit profiel op jouw lijf geschreven? Laat ons weten wie je bent en stuur een korte beschrijving en je cv via het sollicitatieformulier, geef ook aan naar welke locatie je solliciteert,  En wie weet, ontmoeten we elkaar. Wil je meer weten over de werkzaamheden, bel dan met Öznur Kilitcioglu op telefoon 088-3742000 of met onze recruiter Reni Eering op 06-19479237.

Wij zijn.

TopTaal groep heeft een missie: mensen de kans en mogelijkheid bieden hun (taal)vaardigheden te ontwikkelen naar een hoger niveau van zelfstandigheid, waardoor ze beter kunnen meedoen in de samenleving. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. TopTaal is een erkend opleidingsinstituut voor de Nederlandse taal met een breed pakket aan taalcursussen op verschillende plaatsen in Nederland. Ons huiswerkinstituut KNAP! Leren & Meer biedt verschillende soorten studiebegeleidingsdiensten.

Kwaliteit, keurmerken en erkenning

TopTaal staat voor maatwerk onderwijs van hoge kwaliteit. Om aan te tonen dat wij hoge kwaliteit leveren én borgen laten wij ons regelmatig toetsen door onafhankelijke externe kwaliteitsorganisaties en certificerende instellingen.

Blik op Werk is één van die onafhankelijke kwaliteitsorganisaties. TopTaal heeft het maximale aantal van vier sterren (uitmuntend) ontvangen.

TopTaal heeft ook het NRTO-keurmerk. We zijn getoetst door een externe certificerende instelling en voldoen aan de hoge kwaliteitseisen.

TopTaal heeft als een van de eerste particuliere opleiders in Nederland een crebo-erkenning ontvangen van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

TopTaal is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. In dit register staan opleiders en onderwijsinstellingen die voldoen aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstituten

of