Skip to content

Financieel medewerker

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandFinance

Functieomschrijving

TopTaal groep heeft een missie: mensen de kans en mogelijkheid bieden hun (taal)vaardigheden te ontwikkelen naar een hoger niveau van zelfstandigheid, waardoor ze beter kunnen meedoen in de samenleving. TopTaal is een erkend opleidingsinstituut voor de Nederlandse taal met een breed pakket aan taalcursussen op verschillende plaatsen in Nederland.  Voor de afdeling Finance in Amsterdam zoeken we een nieuwe collega.


Financieel medewerker 32 - 40 uur per week

Jij doet.

Als financieel medewerker ben je, samen met je vier collega’s van de afdeling Finance, verantwoordelijk voor het vastleggen en het bijhouden van de financiële transacties voor de meerdere entiteiten van TopTaal Groep. Denk aan de facturatie, de verwerking van inkoopfacturen, incasso en bankmutaties.

Voor sommige projecten (cursussen) van TopTaal wordt gebruik gemaakt van externe docenten. Een van jouw taken binnen de afdeling is het bewaken van een aantal zaken omtrent deze externen; docenten dienen te beschikken over een opdrachtovereenkomst, een VOG, de juiste certificaten en dat alle docenteninformatie compleet is, je bent tevens verantwoordelijk voor de controle van de declaraties van deze docenten.


Vereisten

Jij bent.

 • Je werkt zorgvuldig en planmatig, je kunt prioriteit geven aan essentiële taken in een zeer snelle en veranderlijke omgeving.
 • Je bent communicatief goed onderlegd, je bent energiek en je legt makkelijk contact met professionals binnen en buiten de organisatie.

Jij biedt.

 • Een afgeronde opleiding in een financiële richting op minimaal MBO niveau.
 • Een eerst ervaring opgedaan als financieel medewerker op een financiële afdeling.
 • Een goede beheersing van Microsoft Excel en ervaring met andere Microsoft Officeprogramma’s.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wij bieden.

 • Een afwisselende baan voor 32-40 uur per week
 • Een functie bij een maatschappelijk relevante organisatie waarbij jij een verschil kunt maken.
 • Een goed salaris, 50% bijdrage aan je pensioenregeling, 100% bijdrage aan partnerpensioen, 25 vakantiedagen op fulltime basis.
 • Een dynamische en gezellige werksfeer met betrokken collega’s, waarin goede ideeën de ruimte krijgen.
 • Een flexibele en informele werkomgeving op een leuke en ook met het OV uitstekend bereikbare plek in Amsterdam

Is dit jouw nieuwe functie?  Laat me weten wie je bent en stuur me een mail met een korte introductie en jouw cv naar werken-bij@toptaalgroep.nl tav Reni Eering, je kunt ook bellen voor meer informatie wilt hebben, 06-19479237.


Goed om te weten, kwaliteit, keurmerk en erkenning

TopTaal staat voor maatwerk onderwijs van hoge kwaliteit. Om aan te tonen dat wij hoge kwaliteit leveren én borgen laten wij ons regelmatig toetsen door onafhankelijke externe kwaliteitsorganisaties en certificerende instellingen. TopTaal is een erkend Social Enterprise

of