Skip to content

HR Support Medewerker

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandHR

Functieomschrijving

Jij doet.

Top Taal NT2-experts B.V. is op zoek naar een HR Support Medewerker om ons HR-team in Amsterdam te komen versterken. 


In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de HR-afdeling in de uitvoering van dagelijkse werkzaamheden en projecten. Je bent verantwoordelijk voor het bijhouden van personeelsdossiers gericht op in- en doorstroom, je verwerkt de salarisadministratie en je zorgt voor een administratieve ondersteuning van de diverse wervings- en selectieprocessen. Je bent het aanspreekpunt voor alle collega's met vragen over de personeelsadministratie.


Daarnaast ben je ook betrokken bij het ontwikkelen en implementeren van HR-beleid en -procedures. Om succesvol te zijn in deze rol, moet je een sterke communicator zijn en in staat zijn om effectief te werken in een teamomgeving. Je moet ook een hoge mate van nauwkeurigheid hebben en in staat zijn om te multitasken in een snel veranderende omgeving.

Vereisten

Wat neem je mee

  • Iemand die energiek en deskundig is en makkelijk contacten legt met professionals binnen en buiten de organisatie .
  • Zorgvuldig en je werkt planmatig door prioriteit te geven aan essentiële taken in een zeer snelle en veranderlijke omgeving.
  • Een afgeronde MBO opleiding bij voorkeur richting HR
  • Kennis van contractmanagement, arbeidsrecht en ziekteverzuim
  • Ervaring met Microsoft Officeprogramma’s, wij werken met Recruitee en Crowe Nmbrs
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wij bieden

  • Een functie bij een maatschappelijk relevante organisatie waarbij jij een verschil kunt maken.
  • Een goed salaris, 50% bijdrage aan je pensioenregeling, 100% bijdrage aan partnerpensioen, 25 vakantiedagen op fulltime basis.
  • Een dynamische en gezellige werksfeer met betrokken collega’s, waarin goede ideeën de ruimte krijgen.
  • Een flexibele en informele werkomgeving op een leuke plek.


Enthousiast geworden?

Laat ons weten wie je bent. Stuur een korte introductie van jezelf en cv via de ' solliciteer-nu knop' .  Wie weet, ontmoeten we elkaar. Heb je eerst nog concrete vragen over deze functie, bel dan met Reni Eering, 06-19479237


Wij zijn.

TopTaal groep heeft een missie: mensen de kans en mogelijkheid bieden hun (taal)vaardigheden te ontwikkelen naar een hoger niveau van zelfstandigheid, waardoor ze beter kunnen meedoen in de samenleving. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. TopTaal is een erkend opleidingsinstituut voor de Nederlandse taal met een breed pakket aan taalcursussen op verschillende plaatsen in Nederland. Ons huiswerkinstituut KNAP! Leren & Meer biedt verschillende soorten studiebegeleidingsdiensten.


Kwaliteit, keurmerken en erkenning

TopTaal staat voor maatwerk onderwijs van hoge kwaliteit. Om aan te tonen dat wij hoge kwaliteit leveren én borgen laten wij ons regelmatig toetsen door onafhankelijke externe kwaliteitsorganisaties en certificerende instellingen.

Blik op Werk is één van die onafhankelijke kwaliteitsorganisaties. TopTaal heeft het maximale aantal van vier sterren (uitmuntend) ontvangen.

TopTaal heeft ook het NRTO-keurmerk. We zijn getoetst door een externe certificerende instelling en voldoen aan de hoge kwaliteitseisen.

TopTaal heeft als een van de eerste particuliere opleiders in Nederland een crebo-erkenning ontvangen van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

TopTaal is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. In dit register staan opleiders en onderwijsinstellingen die voldoen aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstituten.


of