Overslaan naar content

ICT Medewerker

Woerden & Utrecht, Utrecht, NederlandICT

Functieomschrijving

Zorg jij voor soepel draaiende ICT-middelen? 
Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar een ICT-medewerker, kantoor Utrecht & Woerden.

Jouw rol

Computers hebben voor jou geen geheimen. Of in ieder geval maar heel weinig. Hoewel je ook gamet en op het internet rondsurft, vind je het eigenlijk nog interessanter om naar de techniek achter de Pc’s en programma’s te kijken.

Jij pakt zonder aarzelen problemen met hardware, software en netwerken op, regelt het installeren en het onderhoud. Jij zorgt voor soepel draaiende ICT-middelen, zodat je collega’s optimaal kunnen werken. Als je iets niet direct kunt oplossen, geef jij niet zomaar op. Jij zet door en zet je tanden in het probleem. Je vraagt door, analyseert en probeert. Je fixt het gewoon.


Als ICT-medewerker ben jij het aanspreekpunt binnen het bedrijf voor de (digitale) werkplekken van je collega’s. Je beheert de Windows laptops en Chromebooks op de kantoor- en leslocaties door het hele land en kan deze zelfstandig inrichten met beamers en pc’s. Het remote ondersteuning geven en oplossen van diverse problemen op het gebied van hard- en software ligt jou goed. Daarnaast heb je ervaring met het installeren van laptops, desktops, tablets en smartphones voor collega’s. 

Vereisten

Jij neemt mee

 • Ervaring en kennis van Microsoft 365 & Azure omgeving, Teams, Cloud bellen, Windows 10, 11, Google Workspace for Education.
 • Het is een pré als je ook kennis hebt van netwerken TCP/LAN/IP/WIFI/ ed.
 • Minimaal MBO werk- en/of denkniveau.
 • Bij voorkeur heb je al wat jaren ervaring als medewerker ICT, ICT-support of een soortgelijke rol.
 • Rijbewijs B, omdat je de diverse locaties bezoekt.
 • Jij bent nieuwsgierig, nauwkeurig en een oplosser.

Wij bieden

 • Een baan voor 32 – 40 uur per week.
 • Een functie bij een maatschappelijk relevante organisatie waarbij jij een verschil kunt maken.
 • Een goed salaris, 50% bijdrage aan je pensioenregeling, 25 vakantiedagen (fulltime).
 • Een dynamische en gezellige werksfeer met betrokken collega’s, waarin goede ideeën de ruimte krijgen.
 • Veel zelfstandigheid en ruimte voor eigen voorstellen tot verbetering.

Is dit profiel op jouw lijf geschreven? Laat ons weten wie je bent en stuur een korte introductie van jezelf en je cv naar reni.eering@toptaalgroep.nl  ! Heb je eerst nog concrete vragen over deze functie, bel dan met Bart Deenik op 088-3742000.

Wij zijn.

De TopTaal Groep heeft een missie: mensen de kans en mogelijkheid bieden hun (taal)vaardigheden te ontwikkelen naar een hoger niveau van zelfstandigheid, waardoor ze beter kunnen meedoen in de samenleving. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. TopTaal is een erkend opleidingsinstituut voor de Nederlandse taal met een breed pakket aan taalcursussen op verschillende plaatsen in Nederland.  

Kwaliteit, keurmerken en erkenning
TopTaal staat voor maatwerk onderwijs van hoge kwaliteit. Om aan te tonen dat wij hoge kwaliteit leveren én borgen laten wij ons regelmatig toetsen door onafhankelijke externe kwaliteitsorganisaties en certificerende instellingen. Blik op Werk is één van die onafhankelijke kwaliteitsorganisaties. TopTaal heeft het maximale aantal van vier sterren (uitmuntend) ontvangen.


TopTaal heeft ook het NRTO-keurmerk. We zijn getoetst door een externe certificerende instelling en voldoen aan de hoge kwaliteitseisen. TopTaal heeft als een van de eerste particuliere opleiders in Nederland een crebo-erkenning ontvangen van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. TopTaal is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. In dit register staan opleiders en onderwijsinstellingen die voldoen aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstituten.

of