Skip to content

Inhoudelijk adviseur

Amsterdam - Apeldoorn - Eindhoven - Rotterdam - Woerden, Noord-Holland, NederlandInhoud

Functieomschrijving

Wij zoeken

Een Inhoudelijk Adviseur voor: 

 • WEB Formeel en non-formeel onderwijs
 • Toetsing- ontwikkelen van eind-, voortgang- en intaketoetsen

Jij doet.
Als Inhoudelijk Adviseur zet je je actief in voor het NT2 volwassenenonderwijs. Jij zorgt ervoor dat onze cursisten op een eigentijdse en creatieve manier worden opgeleid. Vanuit jouw visie op goed Nederlands taalonderwijs ontwerp je opleidingstrajecten, selecteer je passend lesmateriaal en ontwikkel je lesprogramma’s, lesmaterialen en toetsen. 

Je bent verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van de trajecten. Je vervult een belangrijke adviserende rol richting onze docenten en begeleidt intervisie bijeenkomsten en verschillende vormen van deskundigheidsbevordering. Door docenten te observeren en feedback te geven bewaak en bevorder je onze leskwaliteit. 

Ook ben je in uitvoerende zin betrokken bij onze cursussen door zelf les te geven en/ of te examineren. We gaan graag met je in gesprek om te bekijken hoe we jouw kwaliteiten en ervaringen binnen ons team van inhoudelijk adviseurs het best in kunnen zetten.

Vereisten

Jij bent.

 • Iemand die planmatig kan werken.
 • In staat om innovatieve werkwijzen, methoden en technieken te bedenken waarbij je gebruik maakt van de digitale mogelijkheden.
 • Iemand die wordt gedreven door mensen én kwaliteit en zich thuis voelt in een MKB-bedrijf waar passie, maatschappelijke relevantie, authenticiteit en wendbaarheid een belangrijke rol spelen.

Jij biedt.

 • Hbo-werk- en denkniveau aangevuld met het certificaat NT2-docent en minimaal 3 jaar relevante werkervaring in het geven van NT1 / NT2 (volwassenen) onderwijs.
 • Actuele vakinhoudelijke kennis rondom taalverwervingsprocessen en werkvormen, inburgering, taal en competenties voor verschillende doelgroepen (statushouders, laaggeletterden en werkenden);
 • Uitstekende pedagogische competenties en communicatieve vaardigheden inclusief het geven en ontvangen van effectieve feedback.
 • Ervaring in het ontwikkelen van toetsen en lesprogramma’s.

Wij bieden.

 • Een baan voor 32-40 uur per week.
 • Een functie bij een maatschappelijke relevante organisatie waarbij jij een verschil kunt maken.
 • Een goed salaris, 50% bijdrage aan je pensioenregeling, 100% bijdrage aan partnerpensioen, 25 vakantiedagen (fulltime).
 • Een dynamische en gezellige werksfeer met betrokken collega’s, waarin goede ideeën de ruimte krijgen.

Enthousiast geworden?
Is dit profiel op jouw lijf geschreven? Laat ons weten wie je bent en stuur een overtuigende motivatie en jouw cv naar Werken-bij@toptaalgroep.nl

Wij zijn.
TopTaal groep heeft een missie: mensen de kans en mogelijkheid bieden hun (taal)vaardigheden te ontwikkelen naar een hoger niveau van zelfstandigheid, waardoor ze beter kunnen meedoen in de samenleving. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. TopTaal is een erkend opleidingsinstituut voor de Nederlandse taal met een breed pakket aan taalcursussen op verschillende plaatsen in Nederland. Ons huiswerk instituut KNAP! Leren & Meer biedt verschillende soorten studiebegeleidingsdiensten.

Kwaliteit, keurmerken en erkenning

TopTaal staat voor maatwerk onderwijs van hoge kwaliteit. Om aan te tonen dat wij hoge kwaliteit leveren én borgen laten wij ons regelmatig toetsen door onafhankelijke externe kwaliteitsorganisaties en certificerende instellingen.

Blik op Werk is één van die onafhankelijke kwaliteitsorganisaties. TopTaal heeft het maximale aantal van vier sterren (uitmuntend) ontvangen.
TopTaal heeft ook het NRTO-keurmerk. We zijn getoetst door een externe certificerende instelling en voldoen aan de hoge kwaliteitseisen.
TopTaal heeft als een van de eerste particuliere opleiders in Nederland een crebo-erkenning ontvangen van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

TopTaal is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. In dit register staan opleiders en onderwijsinstellingen die voldoen aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstituten.

of