Skip to content

Medewerker binnendienst TopTaal in het bedrijf

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandProjectplanner

Functieomschrijving


TopTaal in het Bedrijf te zoek een nieuwe collega voor ons leuke team, ben jij dat?

Steeds meer organisaties willen gebruik maken van onze Nederlandse taalcursussen om hun werkenden op een hoger niveau te krijgen. Hierbij gaat het met name om anderstaligen. Je kan hierbij denken aan de grotere organisaties, zoals GOM, PostNL, IKEA, maar daarnaast zijn we ook erg actief bij leerwerkbedrijven en uitzendbureaus. Ons klantenbestand bestaat uit ruim 60 verschillende werkgevers waarbij wij per jaar duizenden mensen opleiden om hun Taal op de Werkvloer te verbeteren.

Jij doet.

Als medewerker binnendienst ben jij verantwoordelijk voor de diverse en verschillende cursustrajecten bij onze opdrachtgevers Je zorgt voor het opzetten, uitvoeren en afronden van deze trajecten. Alle administratieve en organisatorische handelingen van de cursus gaan door jouw handen. Je maakt presentielijsten en je zorgt ervoor dat al het lesmateriaal op tijd bij de docent en cursist is. Indien nodig, zorg je voor een goede doorstroom naar een volgend cursustraject en leg je de docenten hiervoor vast. Je hebt niet alleen contact met docenten, maar ook met onze opdrachtgevers. Je bent medeverantwoordelijk voor het projectresultaat.


Vereisten

Jij bent.

Jij bent proactief, probleemoplossend, flexibel en toch accuraat. Je houdt goed het overzicht, je bent een organisatietalent, initiatiefrijk en een administratieve topper. Jij bent enthousiast en behoudt de rust in drukke tijden. Jij bent communicatief vaardig en communiceert makkelijk op ieder niveau, je werkt tenslotte bij een taalbureau. Het contact onderhouden met de opdrachtgevers gaat je gemakkelijk af. 


Jij biedt.

  • Jouw MS Office-ervaring.
  • Minimaal 2 jaar administratieve werkervaring (incl eventuele stages) in aanvulling op je MBO niveau 4 diploma.
  • Jouw uitstekende kennis van de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur een derde taal.
  • Jouw professionele uitstraling.
  • Jouw affiniteit met taalonderwijs en/of de doelgroep anderstalige volwassenen.

Wij bieden

  • Een baan voor 32 tot 40 uur per week.
  • Een functie bij een maatschappelijk relevante organisatie waarbij jij een verschil kunt maken.
  • Een goed salaris, 50% bijdrage aan je pensioenregeling, 25 vakantiedagen (fulltime).
  • Een dynamische en gezellig bedrijf met betrokken collega’s, waarin goede ideeën de ruimte krijgen.
  • Een functie waarin we de mogelijkheid bieden om af en toe vanuit huis te werken.


Enthousiast geworden?

Is dit profiel jouw op het  lijf geschreven? Laat ons weten wie je bent door me een korte beschrijving en jouw cv te sturen. Heb je eerst nog vragen over de functie of over de procedure, bel dan met Reni Eering 06 -19479237

Wij zijn.
TopTaal groep heeft een missie: mensen de kans en mogelijkheid bieden hun (taal)vaardigheden te ontwikkelen naar een hoger niveau van zelfstandigheid, waardoor ze beter kunnen meedoen in de samenleving. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. TopTaal is een erkend opleidingsinstituut voor de Nederlandse taal met een breed pakket aan taalcursussen op verschillende plaatsen in Nederland. Ons huiswerk instituut KNAP! Leren & Meer biedt verschillende soorten studiebegeleidingsdiensten.

Kwaliteit, keurmerken en erkenning

TopTaal staat voor maatwerk onderwijs van hoge kwaliteit. Om aan te tonen dat wij hoge kwaliteit leveren én borgen laten wij ons regelmatig toetsen door onafhankelijke externe kwaliteitsorganisaties en certificerende instellingen.

Blik op Werk is één van die onafhankelijke kwaliteitsorganisaties. TopTaal heeft het maximale aantal van vier sterren (uitmuntend) ontvangen.
TopTaal heeft ook het NRTO-keurmerk. We zijn getoetst door een externe certificerende instelling en voldoen aan de hoge kwaliteitseisen.
TopTaal heeft als een van de eerste particuliere opleiders in Nederland een crebo-erkenning ontvangen van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

TopTaal is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. In dit register staan opleiders en onderwijsinstellingen die voldoen aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstituten.