Skip to content

Medewerker cursusadministratie &planning TopTaal in het bedrijf

Woerden, Utrecht, NederlandProjectplanner

Functieomschrijving


TopTaal in het Bedrijf zoekt een nieuwe collega voor ons leuke team, ben jij dat?

Steeds meer organisaties willen gebruik maken van onze Nederlandse taalcursussen om hun werkenden op een hoger niveau te krijgen. Hierbij gaat het met name om anderstaligen. Je kan hierbij denken aan de grotere organisaties, zoals GOM, PostNL, IKEA, maar daarnaast zijn we ook erg actief bij leerwerkbedrijven en uitzendbureaus. Ons klantenbestand bestaat uit ruim 60 verschillende werkgevers waarbij wij per jaar duizenden mensen opleiden om hun Taal op de Werkvloer te verbeteren.

Jij doet.

Als medewerker cursusadministratie & planning ben jij verantwoordelijk voor de diverse cursustrajecten bij onze opdrachtgevers op locatie. 

Je zorgt voor het opzetten, uitvoeren en afronden van deze trajecten.

Alle administratieve en organisatorische handelingen van de cursus gaan door jouw handen. Je zorgt ervoor dat al het lesmateriaal klaar wordt gemaakt voor de cursus en dat het op tijd bij de opdrachtgever, docent en cursist komt. Er moet een docent worden gekoppeld worden aan de juiste cursus, hiervoor onderhoud je je netwerk van docenten en breidt dit uit als nodig. Je hebt niet alleen contact met docenten, het kan voorkomen dat je ook met onze opdrachtgevers afstemt over lopende projecten. Je bent, samen met je collega’s ,verantwoordelijk voor het projectresultaat kortom je bent praktisch ingesteld, en je weet hoe te anticiperen op oorzaak- gevolg situaties in je dagelijks werk.


Vereisten

Jij neemt mee

 • MBO 4 diploma
 • Ervaring met MS Office
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal is een vereiste, Engels en eventueel een derde taal
 • Je bent proactief, probleemoplossend en toch accuraat. Je bent een organisatietalent alsook administratief goed onderlegd
 • Communicatief vaardig , je communiceert makkelijk op ieder niveau.
 • Een helikopterview, je hebt en houdt overzicht in je dagelijkse werkzaamheden

Wij bieden

 • Een baan voor 32 tot 40 uur per week.
 • Een functie bij een maatschappelijk relevante organisatie waarbij jij een verschil kunt maken.
 • Een goed salaris, 50% bijdrage aan je pensioenregeling, 25 vakantiedagen (fulltime).
 • Een dynamische en gezellig bedrijf met betrokken collega’s, waarin goede ideeën de ruimte krijgen.
 • De werkplek zal zijn 1x per week Woerden en 1x per week Amsterdam, de overige werkdagen kun je hybride werken. Houd er rekening mee dat er tijdens de inwerkperiode vaker in Woerden gewerkt zal worden.

Enthousiast geworden?

Is dit profiel jouw op het  lijf geschreven? Laat ons weten wie je bent door me een korte beschrijving en jouw cv te sturen. Heb je eerst nog vragen over de functie of over de procedure, bel dan met Reni Eering 06 -19479237

Wij zijn.
TopTaal groep heeft een missie: mensen de kans en mogelijkheid bieden hun (taal)vaardigheden te ontwikkelen naar een hoger niveau van zelfstandigheid, waardoor ze beter kunnen meedoen in de samenleving. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. TopTaal is een erkend opleidingsinstituut voor de Nederlandse taal met een breed pakket aan taalcursussen op verschillende plaatsen in Nederland. Ons huiswerk instituut KNAP! Leren & Meer biedt verschillende soorten studiebegeleidingsdiensten.

Kwaliteit, keurmerken en erkenning

TopTaal staat voor maatwerk onderwijs van hoge kwaliteit. Om aan te tonen dat wij hoge kwaliteit leveren én borgen laten wij ons regelmatig toetsen door onafhankelijke externe kwaliteitsorganisaties en certificerende instellingen.

Blik op Werk is één van die onafhankelijke kwaliteitsorganisaties. TopTaal heeft het maximale aantal van vier sterren (uitmuntend) ontvangen.
TopTaal heeft ook het NRTO-keurmerk. We zijn getoetst door een externe certificerende instelling en voldoen aan de hoge kwaliteitseisen.
TopTaal heeft als een van de eerste particuliere opleiders in Nederland een crebo-erkenning ontvangen van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

TopTaal is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. In dit register staan opleiders en onderwijsinstellingen die voldoen aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstituten.


of