Skip to content

Medewerker docentenadministratie

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamFinance

Functieomschrijving

Jij doet.

Als administratief medewerker is jouw primaire taak de controle van declaraties van externe (zzp) docenten. Daarnaast zorg je ervoor dat al onze docenten beschikken over een opdrachtovereenkomst, een VOG, de juiste certificaten en zorg je dat alle docenteninformatie compleet is in onze database. Voor administratieve aangelegenheden ben jij het eerste aanspreekpunt voor externe docenten.

In die tijd die je naast de bovengenoemde taak nog rest, verricht diverse werkzaamheden voor de financieel-administratieve afdeling, zoals het verwerken, bankmutaties en het voorbereiden van incasso’s en betalingen.

Vereisten

Jij bent.

Een communicatieve topper, die zorgvuldig en planmatig werkt.

Een coördinator ten voeten uit die klant- én oplossingsgericht te werk gaat.

Iemand die de doelgroep weet te vinden op de juiste kanalen.

Representatief, iemand die energiek en deskundig met professionals binnen en buiten de organisatie contacten legt.

Vereisten

Jij biedt.

  • MBO werk- en denkniveau (ook schoolverlaters worden nadrukkelijk uitgenodigd op deze vacature te reageren
  • Goed ontwikkeld cijfermatig inzicht en analytisch vermogen
  • Ervaring met Microsoft Officeprogramma’s
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • uitstekende communicatieve vaardigheden

Wij bieden.

  • Een baan voor 32-40 uur per week
  • Een functie bij een maatschappelijk relevante organisatie waarbij jij een verschil kunt maken.
  • Een goed salaris, 50% bijdrage aan je pensioenregeling, 100% bijdrage aan partnerpensioen, 25 vakantiedagen op fulltime basis.
  • Een dynamische en gezellige werksfeer met betrokken collega’s, waarin goede ideeën de ruimte krijgen.
  • Een flexibele en informele werkomgeving op een leuke en ook met het OV uitstekend bereikbare plek in Amsterdam.

Kennismaken?

Is dit profiel op jouw lijf geschreven? Laat ons weten wie je bent. Stuur een overtuigende mail en jouw cv naar werken-bij@toptaalgroep.nl t.a.v. Hans Willemse. Heb je eerst nog concrete vragen over deze functie, bel dan met Hans Willemse, telefoon 088-3742000.


Wij zijn.

TopTaal groep heeft een missie: mensen de kans en mogelijkheid bieden hun (taal)vaardigheden te ontwikkelen naar een hoger niveau van zelfstandigheid, waardoor ze beter kunnen meedoen in de samenleving. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. TopTaal is een erkend opleidingsinstituut voor de Nederlandse taal met een breed pakket aan taalcursussen op verschillende plaatsen in Nederland. Ons huiswerk instituut KNAP! Leren & Meer biedt verschillende soorten studiebegeleidingsdiensten.

Kwaliteit, keurmerken en erkenning

TopTaal staat voor maatwerk onderwijs van hoge kwaliteit. Om aan te tonen dat wij hoge kwaliteit leveren én borgen laten wij ons regelmatig toetsen door onafhankelijke externe kwaliteitsorganisaties en certificerende instellingen. Blik op Werk is één van die onafhankelijke kwaliteitsorganisaties.

TopTaal heeft het maximale aantal van vier sterren (uitmuntend) ontvangen. TopTaal heeft ook het NRTO-keurmerk. We zijn getoetst door een externe certificerende instelling en voldoen aan de hoge kwaliteitseisen. TopTaal heeft als een van de eerste particuliere opleiders in Nederland een crebo-erkenning ontvangen van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. TopTaal is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. In dit register staan opleiders en onderwijsinstellingen die voldoen aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstituten.

of