Skip to content

Medewerker Innovatie

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandOperatie

Functieomschrijving

Functieomschrijving

Beschik jij over analytisch vermogen, heb jij een oplossingsgerichte aanpak, ben jij computervaardig én ben je graag van betekenis bij een maatschappelijk relevante organisatie? Vind je het leuk om te blijven innoveren en onze organisatie verder op weg te helpen met nieuwe digitale systemen en platforms? Dan zoeken wij jou!

Als medewerker Innovatie assisteer en ondersteun je het betreffende team en haar teamleider bij het oriënteren op, implementeren, borgen en evalueren van nieuwe tools en werkmethodes. Daarnaast fungeer je als vraagbaak voor onze collega’s en docenten met betrekking tot onze systemen. Jij bent nauwkeurig, werkt gestructureerd en houdt ervan je zelf te blijven ontwikkelen.

Vereisten

Wat wij vragen

  • HBO werk- en denkniveau, aangevuld met minimaal 3 jaar relevante werkervaring
  • Kennis van en ervaring met geautomatiseerde systemen en programma’s (MS Office)
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve- en rapportagevaardigheden
  • Affiniteit met IT

Wat wij bieden

  • Een baan voor 32 – 40 uur per week.
  • Een functie bij een maatschappelijk relevante organisatie waarbij jij een verschil kunt maken.
  • Een marktconform salaris, 50% bijdrage aan je pensioenregeling, 25 vakantiedagen (fulltime).
  • Een prettige werksfeer met betrokken collega’s, waarin goede ideeën de ruimte krijgen.
  • Een flexibele en informele werkomgeving op ons kantoor in Amsterdam

Is dit profiel op jouw lijf geschreven? Stuur dan jouw motivatie en cv via het sollicitatieformulier. En wie weet, ontmoeten we elkaar. Heb je eerst nog concrete vragen over deze functie, bel dan met Femke Jager, telefoon 088-3742000.

Wij zijn.
TopTaal groep heeft een missie: mensen de kans en mogelijkheid bieden hun (taal)vaardigheden te ontwikkelen naar een hoger niveau van zelfstandigheid, waardoor ze beter kunnen meedoen in de samenleving. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. TopTaal is een erkend opleidingsinstituut voor de Nederlandse taal met een breed pakket aan taalcursussen op verschillende plaatsen in Nederland. Ons huiswerk instituut KNAP! Leren & Meer biedt verschillende soorten studiebegeleidingsdiensten.

Kwaliteit, keurmerken en erkenning

TopTaal staat voor maatwerk onderwijs van hoge kwaliteit. Om aan te tonen dat wij hoge kwaliteit leveren én borgen laten wij ons regelmatig toetsen door onafhankelijke externe kwaliteitsorganisaties en certificerende instellingen.
Blik op Werk is één van die onafhankelijke kwaliteitsorganisaties. TopTaal heeft het maximale aantal van vier sterren (uitmuntend) ontvangen.
TopTaal heeft ook het NRTO-keurmerk. We zijn getoetst door een externe certificerende instelling en voldoen aan de hoge kwaliteitseisen.
TopTaal heeft als een van de eerste particuliere opleiders in Nederland een crebo-erkenning ontvangen van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.
TopTaal is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. In dit register staan opleiders en onderwijsinstellingen die voldoen aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstituten.

of