Skip to content

Medewerker cursusadministratie & planning Doetinchem

Doetinchem, Gelderland, NederlandProjectplanner

Functieomschrijving


Voor TopTaal met diverse locaties in Gelderland zoeken we een nieuwe collega in Doetinchem, ben jij dat?

Wil jij statushouders helpen om hun leven hier in Nederland opnieuw op te bouwen? Zet jij jouw expertise graag in om deze doelgroep op weg te helpen om te kunnen participeren in onze samenleving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Werk samen met TopTaal aan de integratie van statushouders!


Jij doet

Als Medewerker cursusadministratie & planning ben jij verantwoordelijk voor de verschillende cursustrajecten. Je zorgt voor het opzetten, uitvoeren en afronden van deze trajecten. Alle administratieve en organisatorische handelingen van de cursus gaan door jouw handen. Je maakt presentielijsten en je zorgt ervoor dat al het lesmateriaal op tijd bij de docent en cursist is. Daarnaast zorg je voor een goede doorstroom naar een volgend cursustraject en leg je de docenten hiervoor vast. Je hebt niet alleen contact met docenten, maar ook met klantmanagers en cursisten. Je bent medeverantwoordelijk voor het projectresultaat .

Vereisten

Jij bent.

Jij bent proactief, probleemoplossend, flexibel en toch accuraat. Je houdt goed het overzicht, je bent een organisatietalent, initiatiefrijk en een administratieve topper. Jij bent enthousiast en behoudt de rust in drukke tijden. Jij bent communicatief vaardig en communiceert makkelijk op ieder niveau, je werkt tenslotte bij een taalbureau. 


Jij biedt.

 • Jouw goede kennis van MS Office-ervaring.
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau
 • Goede kennis van de Nederlandse taal op minimaal B2 niveau, de Engelse taal en bij voorkeur een derde taal.
 • Jouw professionele uitstraling.
 • Jouw affiniteit met taalonderwijs en/of de doelgroep anderstalige volwassenen.
 • De beschikking over eigen vervoer ivm de inzetbaarheid op de diverse locaties


Wij bieden

 • Een baan voor 32 tot 40 uur per week.
 • Een functie bij een maatschappelijk relevante organisatie waarbij jij een verschil kunt maken.
 • Een goed salaris, 50% bijdrage aan je pensioenregeling, 25 vakantiedagen (fulltime).
 • Een dynamische en gezellige werksfeer met betrokken collega’s, waarin goede ideeën de ruimte krijgen.
 • Een flexibele en informele werksfeer!


Enthousiast geworden?

Is dit profiel op jouw lijf geschreven? Laat ons weten wie je bent door een korte beschrijving en jouw cv. Heb je eerst nog vragen over de functie of over de procedure, bel dan met Reni Eering 06 -19479237

Wij zijn.
TopTaal groep heeft een missie: mensen de kans en mogelijkheid bieden hun (taal)vaardigheden te ontwikkelen naar een hoger niveau van zelfstandigheid, waardoor ze beter kunnen meedoen in de samenleving. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. TopTaal is een erkend opleidingsinstituut voor de Nederlandse taal met een breed pakket aan taalcursussen op verschillende plaatsen in Nederland. Ons huiswerk instituut KNAP! Leren & Meer biedt verschillende soorten studiebegeleidingsdiensten.

Kwaliteit, keurmerken en erkenning

TopTaal staat voor maatwerk onderwijs van hoge kwaliteit. Om aan te tonen dat wij hoge kwaliteit leveren én borgen laten wij ons regelmatig toetsen door onafhankelijke externe kwaliteitsorganisaties en certificerende instellingen.

Blik op Werk is één van die onafhankelijke kwaliteitsorganisaties. TopTaal heeft het maximale aantal van vier sterren (uitmuntend) ontvangen.
TopTaal heeft ook het NRTO-keurmerk. We zijn getoetst door een externe certificerende instelling en voldoen aan de hoge kwaliteitseisen.
TopTaal heeft als een van de eerste particuliere opleiders in Nederland een crebo-erkenning ontvangen van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

TopTaal is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. In dit register staan opleiders en onderwijsinstellingen die voldoen aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstituten.


of