Skip to content

Relatiemanager Rotterdam

Rotterdam, Drechtsteden, Pijnacker, Zoetermeer, Zuid-Holland, NederlandRelatiemanagement

Functieomschrijving

Voor onze locatie in Rotterdam hebben we een vacature als Relatiemanager, je bent werkzaam voor de diverse locaties in Zuid- Holland, Drechtsteden, Zoetermeer, Bleiswijk en Pijnacker.


Je onderhoudt de externe contacten met netwerkpartners en is het gezicht en de gesprekspartner van TopTaal in zijn/haar regio of gemeente. 

De verantwoording voor de diverse contracten binnen je regio ligt bij jou, je legt daarvoor verantwoording af aan de opdrachtgever,  je onderhoudt de contacten.  Je weet wat er speelt en je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Dit betekent dat je ook verbeteringen en knelpunten signaleert, tevens rapporteer je aan de opdrachtgever over de behaalde resultaten. Je zorgt voor de voortgangbewaking bij je contracten, je evalueert de gemaakte afspraken en acteert tijdig op eventuele veranderingen of wijzigingen.

Je bekijkt de lopende processen en beoordeelt de kwaliteit van ons aanbod. Bij specifieke contracten ben je ook verantwoordelijk voor de werving van cursisten.


Je werkt nauw samen met de regioteams, je hebt een spilfunctie tussen TopTaal en de opdrachtgevers, een regelmatige aanwezigheid op locatie is essentieel om op de hoogte te zijn van de lopende zaken. Je bent zowel intern als extern een aanspreekpunt voor nieuwe en lopende contracten.

Vereisten

Jij neemt mee

 • HBO werk- en denkniveau aangevuld met een werkervaring van minimaal 2 jaar in een vergelijkbare functie;
 • Ervaring in en met het sociaal domein 
 • Je bent een zelfstandige netwerker, relatiebeheer gaat je goed af.
 • Bent betrouwbaar, je komt je afspraken na en je kunt goed luisteren.
 • Bent stressbestendig
 • Stelt zichzelf concrete doelen en doet er alles aan die doelen te bereiken
 • Woonachtig in de regio Rotterdam  

Wij bieden

 • Een functie die gericht is op het onderhouden en uitbouwen van een relatienetwerk voor TopTaal.
 • Een functie waarin je zelfstandig werkt, je hebt een mobiele functie en bent veel onderweg, hybride werken behoort tot de mogelijkheden.
 • Een functie bij een maatschappelijk relevante organisatie waarbij jij het verschil kunt maken.
 • 50% bijdrage aan je pensioen, 100% bijdrage aan partnerpensioen en 25 vakantiedagen op fulltime basis.
 • Een dynamische en gezellige werksfeer met betrokken collega’s, waarin goede ideeën de ruimte krijgen.
 • Een flexibele en informele werkomgeving
 • Een functie voor 32 – 40 uur per week


Ben jij dit ?

Ben je onze nieuwe relatiemanager die graag een bijdrage wilt leveren aan onze missie ? Laat me weten wie je bent, stuur me een mail met een korte introductie en je cv naar werken-bij@toptaalgroep.nl t.a.v. Reni Eering of bel voor meer informatie, 06-19479237


Wij zijn

De TopTaal Groep heeft een missie: mensen de kans en mogelijkheid bieden hun (taal)vaardigheden te ontwikkelen naar een hoger niveau van zelfstandigheid, waardoor ze beter kunnen meedoen in de samenleving. TopTaal is een erkend opleidingsinstituut voor de Nederlandse taal met een breed pakket aan taalcursussen op verschillende plaatsen in Nederland.

Kwaliteit, keurmerken en erkenning

TopTaal staat voor maatwerk onderwijs van hoge kwaliteit. Om aan te tonen dat wij hoge kwaliteit leveren én borgen, laten wij ons regelmatig toetsen door onafhankelijke, externe kwaliteits organisaties en certificerende instellingen. TopTaal is een erkend Social Enterprise.


of