Skip to content

Senior financieel medewerker

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandFinance

Functieomschrijving

TopTaal groep heeft een missie: mensen de kans en mogelijkheid bieden hun (taal)vaardigheden te ontwikkelen naar een hoger niveau van zelfstandigheid, waardoor ze beter kunnen meedoen in de samenleving. TopTaal is een erkend opleidingsinstituut voor de Nederlandse taal met een breed pakket aan taalcursussen op verschillende plaatsen in Nederland.  Voor de afdeling Finance in Amsterdam zoeken we een nieuwe collega.


Senior financieel medewerker 32 - 40 uur per week

Jij doet.

Als Senior financieel medewerker ben je, samen met je vier collega’s van de afdeling Finance, verantwoordelijk voor het vastleggen en het bijhouden van de financiële transacties voor de meerdere entiteiten van TopTaal Groep. Denk aan de facturatie en de verwerking van inkoopfacturen en bankmutaties.

Tevens ben je de rechterhand van de Business Controller, je hebt een actieve rol in (verbetering) van de financiële werkprocessen, de totstandkoming van (financiële) rapportages en de voorbereiding van de periode- en jaarverslaglegging. Je zorgt voor specificaties en bewaakt de aansluiting van de financiële administratie met gegevens uit verschillende operationele systemen.

Vereisten

Jij bent.

 • Je werkt zorgvuldig en planmatig, je kunt prioriteit geven aan essentiële taken in een zeer snelle en veranderlijke omgeving.
 • Je bent communicatief goed onderlegd, je bent energiek en je legt makkelijk contact met professionals binnen en buiten de organisatie.

Jij biedt.

 • Een afgeronde opleiding in een financiële richting op minimaal MBO niveau
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring, bijvoorbeeld als medewerker van een financiële afdeling of bij een accountantskantoor
 • Een goede beheersing van Microsoft Excel en ervaring met andere Microsoft Officeprogramma’s
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wij bieden.

 • Een afwisselende baan voor 32-40 uur per week
 • Een functie bij een maatschappelijk relevante organisatie waarbij jij een verschil kunt maken.
 • Een goed salaris, 50% bijdrage aan je pensioenregeling, 100% bijdrage aan partnerpensioen, 25 vakantiedagen op fulltime basis.
 • Een dynamische en gezellige werksfeer met betrokken collega’s, waarin goede ideeën de ruimte krijgen.
 • Een flexibele en informele werkomgeving op een leuke en ook met het OV uitstekend bereikbare plek in Amsterdam

Goed om te weten, kwaliteit, keurmerk en erkenning

TopTaal staat voor maatwerk onderwijs van hoge kwaliteit. Om aan te tonen dat wij hoge kwaliteit leveren én borgen laten wij ons regelmatig toetsen door onafhankelijke externe kwaliteitsorganisaties en certificerende instellingen. TopTaal is een erkend Social Enterprise

of