Skip to content

Teammanager Rotterdam

Rotterdam, Zuid-Holland, NederlandTeamleider

Functieomschrijving

Ben jij een enthousiaste leidinggevende die weet hoe hij mensen kan motiveren en aansturen? 


Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar een gedreven teammanager. Je bent verantwoordelijk voor de TopTaallocatie(s) in Rotterdam en omgeving. 
Je geeft leiding aan het team en zorgt voor een doorgaande professionalisering van de processen en dienstverlening. Door jouw manier van leidinggeven ben je in staat om het team te begeleiden en te faciliteren in de ontwikkeling naar meer eigenaarschap en regie. Je bent hierin een inspirerend voorbeeld en je weet het team ook op een hoger plan te brengen. Daarbij verlies je de bedrijfsvoering niet uit het oog. Je werkt samen met de locatieverantwoordelijken van de andere regio’s en je legt verantwoording af aan de Operationeel Manager.

Vereisten

Jij biedt.

 • Een afgeronde hbo-opleiding, aangevuld met minimaal 3-5 jaar aantoonbare werkervaring in een dienstverlenende organisatie;
 • De talenten van een verbindend leidinggevende;
 • Het aansturen van een team op basis van managementrapportages vind je leuk en gaat je goed af;
 • Een helikopterview, je hebt en behoudt het overzicht;
 • Planmatig werken is voor jou vanzelfsprekend;
 • Sterke organisatorische kwaliteiten;
 • Zicht op ontwikkelingen in het werkveld en weet deze te vertalen naar de dienstverlening van TopTaal;
 • Affiniteit met onze doelgroep en missie .

Wij bieden.

 • Een marktconform salaris, 50% bijdrage aan je pensioenregeling, 100% bijdrage aan partnerpensioen, 25 vakantiedagen op fulltime basis,
 • Een energieke werksfeer met gepassioneerde collega’s waarin goede ideeën de ruimte krijgen en waar mensen trots zijn op hun werk.
 • Een functie bij een maatschappelijk relevante organisatie waarbij jij een verschil kunt maken.
 • Een flexibele en informele werksfeer!
 • Een functie voor 32 - 40 uur per week.

Herkenbaar?

Ben jij die inspirerende regiomanager die een bijdrage wil leveren aan onze missie om mensen een kans te bieden om hun (taal)vaardigheden te ontwikkelen zodat zij beter kunnen meedoen in de maatschappij? Laat ons weten wie je bent. Stuur me een mail met jouw cv en een korte introductie naar werken-bij@toptaalgroep.nl t.a.v. Reni Eering of bel me voor meer informatie 06- 197


Wij zijn.

TopTaal groep heeft een missie: mensen de kans en mogelijkheid bieden hun (taal)vaardigheden te ontwikkelen naar een hoger niveau van zelfstandigheid, waardoor ze beter kunnen meedoen in de samenleving. TopTaal is een erkend opleidingsinstituut voor de Nederlandse taal met een breed pakket aan taalcursussen op verschillende plaatsen in Nederland. Ons huiswerk instituut KNAP! Leren & Meer biedt verschillende soorten studiebegeleidingsdiensten.


Kwaliteit, keurmerken en erkenning


TopTaal staat voor maatwerk onderwijs van hoge kwaliteit. Om aan te tonen dat wij hoge kwaliteit leveren én borgen laten wij ons regelmatig toetsen door onafhankelijke externe kwaliteitsorganisaties en certificerende instellingen.

Blik op Werk is één van die onafhankelijke kwaliteitsorganisaties. TopTaal heeft het maximale aantal van vier sterren (uitmuntend) ontvangen.

TopTaal heeft ook het NRTO-keurmerk. We zijn getoetst door een externe certificerende instelling en voldoen aan de hoge kwaliteitseisen.

TopTaal heeft als een van de eerste particuliere opleiders in Nederland een crebo-erkenning ontvangen van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.


TopTaal is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. In dit register staan opleiders en onderwijsinstellingen die voldoen aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstituten.

of