Overslaan naar content

Administratief medewerker

Op locatie
  • Venlo, Limburg, Nederland
Projectplanner

Functieomschrijving

Voor TopTaal in de regio Midden met werklocatie Venlo zijn we op zoek naar een administratief medewerker.

 

Jij doet

Als administratief medewerker ben jij er verantwoordelijk voor dat de taken die onderdeel uitmaken van het volledige administratieproces rondom opleidingen, uitgevoerd worden volgens de richtljnen van de organisatie. 

Jij bent in staat om secuur te werken.  Jij legt tijdig en correct de gegevens van cursisten, docenten en cursussen vast in de systemen van TopTaal.

Collega's kunnen er altijd op rekenen dat jouw deel van de administratie op orde is. Jij bent een echte teamspeler en je houdt er van om gezamelijk resultaten te behalen.   Je werkt dan ook nauw samen met het team dat bestaat uit collega administratief medewerkers, projectplanners en projectcoördinatoren .

Vereisten

Jij neemt mee

  • MBO niveau
  • Minimaal 1 jaar ervaring met administratieve werkzaamheden.
  • Oplossingsgerichte, flexibele en collegiale werkhouding
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift


Wat wij bieden:

  • Een marktconform salaris, 50% bijdrage aan je pensioenregeling, 100% bijdrage aan partnerpensioen, 25 vakantiedagen op basis van een fulltime werkweek met de mogelijkheid om extra dagen te kopen;
  • Een informele werkomgeving en de kans om samen te werken met enthousiaste collega’s met een passie voor hun vak;
  • Een functie bij een maatschappelijk relevante organisatie.


Wie zijn wij?

TopTaal groep heeft een missie: mensen de kans en mogelijkheid bieden hun (taal)vaardigheden te ontwikkelen naar een hoger niveau van zelfstandigheid.

TopTaal is een erkend opleidingsinstituut voor de Nederlandse taal met een breed pakket aan taalcursussen op verschillende plaatsen in Nederland.

Kwaliteit, keurmerken en erkenning
TopTaal staat voor maatwerk onderwijs van hoge kwaliteit. Om aan te tonen dat wij hoge kwaliteit leveren én borgen laten wij ons regelmatig toetsen door onafhankelijke externe kwaliteitsorganisaties en certificerende instellingen.

Ben jij dit?
Ben jij die inspirerende regiomanager die een bijdrage kan leveren aan onze missie om mensen een kans te bieden om hun (taal)vaardigheden te ontwikkelen? Solliciteer dan snel via deze website. Mocht je nog vragen hebben over deze vacature, dan kun je contact opnemen met ons via 06-19479237 of via werken-bij@toptaalgroep.nl.


of