Skip to content

Administratief medewerker

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandProjectplanner

Functieomschrijving

Voor het team van TopTaal in Amsterdam zijn we op zoek naar een nieuwe collega als administratief medewerker


Jij doet

Je bent verantwoordelijk voor het secuur en tijdig afhandelen van de administratieve taken van verschillende projecten. 

Jij zorgt ervoor dat de verschillende administratieve taken die onderdeel uitmaken van het volledige administratietraject uitgevoerd worden volgens het voorgeschreven administratieproces en werkt hierbij nauw samen met de Projectplanners en Projectcoördinatoren. 

De Administratief Medewerker legt verantwoording af aan de Regiomanager

Vereisten

Jij neemt mee

  • MBO niveau door opleiding op werkervaring gekregen
  • Een achtergrond in het (taal-)onderwijs is een pré
  • Oplossingsgerichte, flexibele en collegiale werkhouding
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift, Engelse taal en eventueel een derde taal is handig.

Wat bieden wij jou

  • Een functie waarin je zelf veel kunt vormgeven en onze ambitieuze koers mede tot een succes kunt maken.
  • Een baan voor 32-40 uur per week. 
  • Een functie bij een maatschappelijk relevante organisatie waarbij jij het verschil kunt maken.
  • 50% bijdrage aan je pensioen, 100% bijdrage aan partnerpensioen, 25 vakantiedagen op fulltime basis

Solliciteren?

Spreekt het aan, zie je jezelf al administratief medewerker bij TopTaal ? Solliciteer dan direct met een korte introductie en je cv of neem contact op voor meer informatie met onze recruiter Reni Eering op telefoonnummer 06-19479237.  


TopTaal groep heeft een missie: mensen de kans en mogelijkheid bieden hun (taal)vaardigheden te ontwikkelen naar een hoger niveau van zelfstandigheid, waardoor ze beter kunnen meedoen in de samenleving. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. TopTaal is een erkend opleidingsinstituut voor de Nederlandse taal met een breed pakket aan taalcursussen op verschillende plaatsen in Nederland. Ons huiswerk instituut KNAP! Leren & Meer biedt verschillende soorten studiebegeleidingsdiensten.


Kwaliteit, keurmerken en erkenning
TopTaal staat voor maatwerk onderwijs van hoge kwaliteit. Om aan te tonen dat wij hoge kwaliteit leveren én borgen laten wij ons regelmatig toetsen door onafhankelijke externe kwaliteitsorganisaties en certificerende instellingen.

Blik op Werk is één van die onafhankelijke kwaliteitsorganisaties. TopTaal heeft het maximale aantal van vier sterren (uitmuntend) ontvangen. TopTaal heeft ook het NRTO-keurmerk. We zijn getoetst door een externe certificerende instelling en voldoen aan de hoge kwaliteitseisen.
TopTaal heeft als een van de eerste particuliere opleiders in Nederland een crebo-erkenning ontvangen van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

TopTaal is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. In dit register staan opleiders en onderwijsinstellingen die voldoen aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstituten.


of