Overslaan naar content

Administratief medewerker

Op locatie
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Projectplanner

Functieomschrijving

Voor het team van TopTaal in Haarlem zijn we op zoek naar een nieuwe collega als administratief medewerker


Jij doet

Als administratief medewerker ben jij er verantwoordelijk voor dat de taken die onderdeel uitmaken van het volledige administratieproces rondom opleidingen, uitgevoerd worden volgens de richtljnen van de organisatie. 

Jij bent in staat om secuur te werken.  Jij legt tijdig en correct de gegevens van cursisten, docenten en cursussen vast in de systemen van TopTaal.

Collega's kunnen er altijd op rekenen dat jouw deel van de administratie op orde is. Jij bent een echte teamspeler en je houdt er van om gezamelijk resultaten te behalen.   Je werkt dan ook nauw samen met het team dat bestaat uit collega administratief medewerkers, projectplanners en projectcoördinatoren .

Vereisten

Jij neemt mee

  • MBO niveau
  • Minimaal 1 jaar ervaring met administratieve werkzaamheden.
  • Oplossingsgerichte, flexibele en collegiale werkhouding
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat bieden wij jou

  • Een functie waarin je zelf veel kunt vormgeven en onze ambitieuze koers mede tot een succes kunt maken.
  • Een baan voor 32-40 uur per week. 
  • Je maakt deel uit van een maatschappelijk relevante, groeiende organisatie die volop in beweging is. Geen dag is hetzelfde.
  • 50% bijdrage aan je pensioen, 100% bijdrage aan partnerpensioen, 25 vakantiedagen op fulltime basis

Solliciteren?

Spreekt het je aan, zie je jezelf als onze toekomstige collega? Solliciteer dan direct met een korte introductie en je cv of neem contact op voor meer informatie met onze recruiter Reni Eering op telefoonnummer 06-19479237.   Graag ontvangen we je sollicitatie voor 3 juni 2024


TopTaal groep heeft een missie: mensen de kans en mogelijkheid bieden hun (taal)vaardigheden te ontwikkelen naar een hoger niveau van zelfstandigheid, waardoor ze beter kunnen meedoen in de samenleving. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. TopTaal is een erkend opleidingsinstituut voor de Nederlandse taal met een breed pakket aan taalcursussen op verschillende plaatsen in Nederland.

TopTaal staat voor maatwerk onderwijs van hoge kwaliteit. Om aan te tonen dat wij hoge kwaliteit leveren én borgen laten wij ons regelmatig toetsen door onafhankelijke externe kwaliteitsorganisaties en certificerende instellingen.
TopTaal heeft als een van de eerste particuliere opleiders in Nederland een crebo-erkenning ontvangen van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. TopTaal is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. 


of