Overslaan naar content

Adviseur Team Inhoud

Op locatie
 • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Inhoud

Functieomschrijving


Ben jij op zoek naar een brede functie als inhoudelijk adviseur in het Taalonderwijs? Dan is deze baan jouw volgende uitdaging!


TopTaal geeft taaltrainingen aan volwassen migranten. Daarnaast hebben we nog een tak die zich bezighoudt met taalonderwijs binnen bedrijven. Dit zorgt ervoor dat je werk bij ons heel afwisselend is. We maken lespakketten voor diverse doelgroepen op verschillende niveaus.


Wat doet een inhoudelijk adviseur?

Jij zorgt ervoor dat onze cursisten op een eigentijdse en creatieve manier worden opgeleid. Je past lesprogramma’s aan aan de wensen van de opdrachtgever. Dat doe je met je collega’s van Team Inhoud. Denk daarbij aan meer praktijkgericht taalonderwijs, aandacht voor leren leren en digitale zelfredzaamheid. Je zult daarbij ons eigen modulaire lesmateriaal Competent in Taal gaan inzetten. Je vervult een belangrijke adviserende rol richting onze docenten en je geeft incidenteel zelf les.Vereisten

Jij bent

 • In het bezit van HBO -werk- en denkniveau.
 • Certificaat NT2-docent en  relevante werkervaring
 •  In staat om een goede relaties en samenwerkingen op te bouwen
 • Een coach voor docenten
 • Iemand die wordt gedreven door mensen én kwaliteit en zich thuis voelt in een MKB-bedrijf waar passie, maatschappelijke relevantie, authenticiteit en wendbaarheid een belangrijke rol spelen
 • Op de hoogte van actuele vakinhoudelijke kennis rondom taalverwervingsprocessen en werkvormen
 • In staat om je te verplaatsen in praktisch geschoolden en mensen met minder of geen schoolse ervaring


Wij bieden.

 • Een baan voor 32 – 40 uur per week.
 • Een functie bij een maatschappelijke relevante organisatie waarbij jij een verschil kunt maken.
 • Een goed salaris, 50% bijdrage aan je pensioenregeling, 100% bijdrage aan partnerpensioen, 25 vakantiedagen (fulltime).
 • Een dynamische en gezellige werksfeer met betrokken collega’s, waarin goede ideeën de ruimte krijgen.


Standplaats:
In overleg. Veel zaken gaan via online meetings. Wel zal het nodig zijn ten minste 1x per maand naar Amsterdam te komen om samen te werken met het team.

Enthousiast geworden?

Is dit profiel op jouw lijf geschreven? Laat ons weten wie je bent en stuur een motivatiebrief met een cv naar Werken-bij@toptaalgroep.nl.  


Wij zijn

TopTaal groep heeft een missie: mensen de kans en mogelijkheid bieden hun (taal)vaardigheden te ontwikkelen naar een hoger niveau van zelfstandigheid, waardoor ze beter kunnen meedoen in de samenleving. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. TopTaal is een erkend opleidingsinstituut voor de Nederlandse taal met een breed pakket aan taalcursussen op verschillende plaatsen in Nederland. 

Kwaliteit, keurmerken en erkenning

TopTaal staat voor maatwerk onderwijs van hoge kwaliteit. Om aan te tonen dat wij hoge kwaliteit leveren én borgen laten wij ons regelmatig toetsen door onafhankelijke externe kwaliteitsorganisaties en certificerende instellingen.


Blik op Werk is één van die onafhankelijke kwaliteitsorganisaties. TopTaal heeft het maximale aantal van vier sterren (uitmuntend) ontvangen.

TopTaal heeft ook het NRTO-keurmerk. We zijn getoetst door een externe certificerende instelling en voldoen aan de hoge kwaliteitseisen.

TopTaal heeft als een van de eerste particuliere opleiders in Nederland een Crebo-erkenning ontvangen van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.


TopTaal is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. In dit register staan opleiders en onderwijsinstellingen die voldoen aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstituten

of