Skip to content

HR Medewerker

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandHR

Functieomschrijving

Jij doet.

Als HR medewerker heb je een afwisselend takenpakket in een snel groeiende onderneming. Zo houd je je bezig met verschillende onderdelen van de personeelsadministratie. Samen met je collega’s ben je dagelijks bezig met diverse personeelsmutaties voor onder andere instroom en uitstroom van collega’s. Je bent de vraagbaak voor collega’s en schakelt moeiteloos tussen verschillende werkzaamheden die je goed weet te organiseren en te structureren. Samen met je directe collega’s werk je aan het verder professionaliseren van de afdeling en het efficiënt inrichten van alle processen.

Vereisten

Jij bent.

  • Een communicatieve topper, die zorgvuldig en planmatig werkt door prioriteit te geven aan essentiële taken in een zeer snelle en veranderlijke omgeving.
  • Iemand die de doelgroep weet te vinden op de juiste kanalen.
  • Representatief, iemand die energiek en deskundig is en makkelijk contacten met professionals binnen en buiten de organisatie legt.

Jij biedt.

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau (ook schoolverlaters worden nadrukkelijk uitgenodigd op deze vacature te reageren
  • Een afgeronde opleiding in de richting HR
  • Kennis van contractmanagement, arbeidsrecht en ziekteverzuim
  • Ervaring met Microsoft Officeprogramma’s
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden

Enthousiast geworden?

Is dit profiel op jouw lijf geschreven? Laat ons weten wie je bent. Stuur dan jouw motivatie en cv via het sollicitatieformulier. En wie weet, ontmoeten we elkaar. Heb je eerst nog concrete vragen over deze functie, bel dan met Hans Willemse, telefoon 088-3742000.

Wij zijn.

TopTaal groep heeft een missie: mensen de kans en mogelijkheid bieden hun (taal)vaardigheden te ontwikkelen naar een hoger niveau van zelfstandigheid, waardoor ze beter kunnen meedoen in de samenleving. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. TopTaal is een erkend opleidingsinstituut voor de Nederlandse taal met een breed pakket aan taalcursussen op verschillende plaatsen in Nederland. Ons huiswerkinstituut KNAP! Leren & Meer biedt verschillende soorten studiebegeleidingsdiensten.

Kwaliteit, keurmerken en erkenning

TopTaal staat voor maatwerk onderwijs van hoge kwaliteit. Om aan te tonen dat wij hoge kwaliteit leveren én borgen laten wij ons regelmatig toetsen door onafhankelijke externe kwaliteitsorganisaties en certificerende instellingen.

Blik op Werk is één van die onafhankelijke kwaliteitsorganisaties. TopTaal heeft het maximale aantal van vier sterren (uitmuntend) ontvangen.

TopTaal heeft ook het NRTO-keurmerk. We zijn getoetst door een externe certificerende instelling en voldoen aan de hoge kwaliteitseisen.

TopTaal heeft als een van de eerste particuliere opleiders in Nederland een crebo-erkenning ontvangen van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

TopTaal is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. In dit register staan opleiders en onderwijsinstellingen die voldoen aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstituten.


of