Overslaan naar content

HR medewerker

Op locatie
  • Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
HR

Functieomschrijving

Heb jij je HBO richting HRM afgerond en heb je al een aantal jaren ervaring en ben je op zoek naar een leuke gevarieerde en zelfstandige functie op een HR afdeling ?   Dan is deze baan voor jou, lees zeker even verder!


Als HR medewerker bij Toptaal, locatie Rotterdam, heb je een afwisselend takenpakket! Op deze HR-afdeling werk je direct samen met de HR-manager, waardoor je veel verschillende taken oppakt. Het grootste deel is operationeel, denk aan:

  • Personeels- en salarisadministratie
  • Inplannen van personeelstrainingen
  • Opzetten en (her)inrichten van het recruitmentproces
  • Meedenken over de vertaling van HR-plannen naar de praktijk.
  • Het bijhouden en opmaken van personeelsdossiers gericht op in- door en uitstroom, je doet alle voorbereidingen en verwerking van de salarisadministratie.
  • Ziekteverzuimregistratie en de daaruit voortkomende administratieve opvolging.

In deze rol werk je nauw samen met je collega Administratief Medewerker, de HR Manager en onze Recruiter. Maar natuurlijk heb je ook directe contacten met alle medewerkers. Je bent hun eerste aanspreekpunt waarbij je vragen beantwoordt en verzoeken afhandelt met betrekking tot zaken als de salaris- en personeelsadministratie, werkgeversverklaringen, verlofregelingen en ouderschapsverlof. Bovendien ben je nauw betrokken bij het verzuimbeleid maar ook bij de overige HR projecten die op onze jaarlijkse Roadmap staan.

Kortom, je bevindt je in het hart van onze organisatie!


Van jou wordt verwacht dat je leergierig bent, maar ook praktisch en pro-actief bent ingesteld. Je bent niet bang om collega's aan hun jasje te trekken om iets voor elkaar te krijgen.

Vereisten

Wat neem je mee?

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, aangevuld met minimaal 4 jaar werkervaring binnen HR. Je bent een professionele gesprekspartner voor de medewerkers en je beschikt over een klantgerichte instelling. Met jouw zelfstandige en proactieve manier van werken weet je zaken gerealiseerd te krijgen. Daarin ben jij resultaatgericht en ga je nauwkeurig te werk.

Je bent vaardig met diverse computersystemen en HR gerelateerde programmas. Wij werken met Microsoft Officeprogramma’s, Recruitee en Crowe Nmbrs

En als laatste, maar zeker niet onbelangrijk, heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift


Wij bieden jou

  • Een omgeving waarin je je kunt ontwikkelen en met alle facetten van het HR te maken hebt.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden,
  • Flexibele werktijden, waarbij je werkdag tussen 08:00 en 09:00 begint

Enthousiast geworden?

Laat ons weten wie je bent. Stuur een korte introductie van jezelf en cv via de ' solliciteer-nu knop' .  Wie weet, ontmoeten we elkaar snel. 

Heb je eerst nog concrete vragen over deze functie, bel me dan, Reni Eering, 06-19479237


Wij zijn.

TopTaal groep heeft een missie: mensen de kans en mogelijkheid bieden hun (taal)vaardigheden te ontwikkelen naar een hoger niveau van zelfstandigheid, waardoor ze beter kunnen meedoen in de samenleving. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. TopTaal is een erkend opleidingsinstituut voor de Nederlandse taal met een breed pakket aan taalcursussen op verschillende plaatsen in Nederland.  of